RD SCHOOLFOTO

Hoe zie ik alle opnamen van mijn kind?

Nadat u de gebruikersnaam en inlogcode heeft ingevuld komt u in onze bestelpagina. Door op het knopje "wijzig" te drukken ziet u alle opnamen van uw kind in beeld. Alle pakketten kunt u naar wens aanpassen. Dus meerdere opnamen in één pakket !  Doe uw voordeel. 

Hoe werkt het bestelsysteem?

Bij het bestellen van meerdere losse foto's van één kind: het bestelsysteem werkt met een staffel 1 foto 13*19 cm voor € 5,50 elke extra foto kost € 2,50

Alle losse foto's kunnen in kleur, zwart/wit en sepia worden besteld.  

Afrekenen kunt u via Ideal of Creditcard in uw veilige bankomgeving.

Wanneer worden mijn schoolfoto's geleverd?

Ongeveer 2 weken nadat we op school zijn geweest ontvangen de ouders/leerlingen een inlogkaartje. Kijk goed naar de tekst op het inlogkaartje.

Hierop staat vermeld: 1. de foto's naar het huisadres worden gezonden binnen enkele dagen na bestelling OF  2. op school worden geleverd zònder verzendkosten met een verzameldatum. Bij 2 ontvangt u de bestelling via school.

Downloads komen via uw ingevulde email en de fotopakketten gaan altijd via Postnl ivm veiligheid.

Digitaal bestand binnen enkele uren in uw mailbox

We leveren het digitale bestand van uw kind / eren binnen enkele uren via een link op het doorgegeven emailadres. Het is een bestand waarvan u met gemak een mooie grote poster, canvas etc kunt laten afdrukken. Zeer gewenst voor het digitale fotoboek van de kinderen. Ook natuurlijk prachtig op twitter, instagram, facebook, linkedin te gebruiken. Graag het bestand meteen downloaden op uw harde schijf. De link is 4 weken geldig.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het moment van bezorging van een pakket oa canvas of poster?

Je ontvangt een briefje van PostNL wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorging. Op dit briefje staat vermeld waar je het pakket kunt afhalen ( soms bij de buren) of wanneer het opnieuw bij je huisadres wordt aangeboden.

Ben je bij de 2e afleverpoging niet thuis dan kun je het pakket binnen 3 weken afhalen bij het dichtsbijzijnde postkantoor. Je ontvangt een briefje van PostNL met daarop adresgegevens van dit postkantoor.

De pakketten die niet worden afgehaald gaan retour naar ons lab. Pakketten gaan altijd via Postnl vanwege de veiligheid en verzekering. 

Kan ik mijn bestelling bij jullie ophalen?

Het is niet mogelijk om je bestelling bij ons vaklab af te halen. Je bestelling wordt door PostNL bezorgd op het huisadres of op school. Dit laatste wordt duidelijk aangegeven op de bestellingswebsite en het inlogkaartje. 

Kan ik de foto's van verleden jaar nog bestellen of kaartje verdwenen ?

Alle schoolfoto's staan minimaal één jaar op de website. Zo kunt u altijd nog voor feestdagen of fotoboek uw schoolfoto's bestellen. Mocht het inlogkaartje weg zijn mail ons even met de gegevens van uw school, klas en uiterlijk van de leerling. Wij sturen u dan via de mail het inlogkaartje. Wel zo gemakkelijk